Bedrijven en organisaties

Wilt u meer uit uzelf of uw team halen? Verloopt de samenwerking met cliënten of intern met medewerkers moeilijk? Maakt uw organisatie een reorganisatie of verandering mee? Denk dan aan trainingen van ’t Lab. Die werken aan het beter functioneren van medewerkers en teams.

Het uiteindelijke resultaat? Betere samenwerking, heldere communicatie en een prettigere sfeer.

Opzet van de trainingen: praktijk en teamwork staan centraal

De aanpak van de trainingen is vooral praktijkgericht. Het theoretisch deel helpt medewerkers begrijpen wat ze in de praktijk kunnen bereiken. Door kennis op een prettige manier over te brengen, blijft die beter hangen en voelen de deelnemers zich uitgenodigd die te gebruiken. Men onderzoekt de praktijksituatie, (h-)erkent en benoemt zelf de problemen. Hierdoor ontstaat een andere energie, die leidt tot minder weerstand en betere oplossingen. Eerdere interne wrijving maakt plaats voor een goede, open teamgeest!

Maatwerk en extra advies.

Via een voorgesprek past ’t Lab uw organisatiewensen, het gewenste resultaat en uw werkwijze in de bestaande trainingen. Het resultaat? Maatwerk!  Na afloop ontvangt u in een evaluatiegesprek bovendien advies om het effect van de training intern verder uit te bouwen, al of niet onder begeleiding van `t Lab.

Of maak een persoonlijke afspraak en ontdek zelf waarom ’t Lab voor de juiste chemie in uw team zorgt.