Ik ben Lia van Loo

Ervaring

Twee decennia werkervaring als pedagogisch medewerker en manager in Zorg- en Welzijnsinstellingen leerden  mij dat samenwerken niet altijd vanzelf gaat. Maar ik ontdekte ook dat de  “chemie tussen mensen” te organiseren is. Dat intrigeerde mij en daar heb ik mij in verdiept en verder in gespecialiseerd. Mijn ervaring en kennis geef ik graag door aan anderen. Daarom is ‘t Lab opgericht.

Kenmerken

Werken met mensen betekent dat je jezelf als mens ook altijd meeneemt. Sterker nog, als adviseur, trainer en coach maakt mijn eigen persoonlijkheid een belangrijk deel uit van mijn dienstverlening. Mijn belangrijkste kenmerken zijn:

  • Authenticiteit:     Ik ben mezelf.
  • Betrokkenheid:  Ik adviseer op persoonlijke en enthousiasmerende manier.
  • Direct:                Ik ben eerlijk, zeg wat ik echt vind en reageer op wat ik zie en hoor.
  • Eenvoud:           Ik wil zaken simpel houden. Dat is al moeilijk genoeg.

Chemie

Ik ben een doener, houd van aanpakken en werk praktisch en resultaatgericht. Daadkracht en duidelijkheid vind ik belangrijk. Maar het meenemen van en communiceren naar de medewerkers in alle veranderingen is wezenlijk. Onder alle omstandigheden moet de samenwerking optimaal blijven. Mijn doelstelling is altijd dat de chemie minstens standhoudt, maar liever nog verbetert. `t Lab heeft hiervoor een eigen werkwijze ontwikkeld ervarend leren en praktijkgerichte trainingen.

Meer zien? Bekijk volgend filmpje gemaakt ism Ondernemend Nederland van RTL7

 promotiefilm `t Lab