Coaching

Missie en Visie:

Resultaten verbeteren door aandacht te besteden aan de mensen die het werk moeten doen. Laten zien hoe de chemie tussen mensen werkt.

In een coachingstraject begeleid ik mensen in het vergroten van hun persoonlijke effectiviteit. Wie zijn eigen gedrag bespreekt, (her-) ontdekt zijn persoonlijke motivatie, kwaliteiten en competenties; maar ook valkuilen en belemmerende gedachten. Uitgangspunt is het doel dat je wil bereiken. We willen leren van het verleden, maar we kijken vooruit en werken toekomstgericht.

Je krijgt concrete tips en oefeningen om de gewenste competenties en effectiever gedrag te ontwikkelen. Mensen laten groeien in eigen kracht en mogelijkheden is voor mij als coach zowel het doel als een voortdurende inspiratiebron.

Individuele coaching voor medewerkers en leidinggevenden.

  • persoonlijke ontwikkeling;
  • talentontwikkeling;
  • individuele professionalisering.

Teamcoaching voor (zelfsturende) teams, projectteams of managementteams.

In een team gaat het altijd om hoe individuele medewerkers samenwerken en communiceren. Hoe de teamrollen en teamtaken worden ingevuld. Bij een probleem of verstoorde werkrelatie staat de chemie en staan de doelen onder druk.

Eerlijke en open communicatie is dan wezenlijk. Wederzijdse openheid van zaken biedt ruimte voor nieuwe oplossingen. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar wel nodig. Daarvoor wordt gewerkt aan het onderling vertrouwen. Er is aandacht voor successen en zaken die goed gaan, omdat dat stimuleert en energie geeft om door te gaan.

Resultaten voor individu en team:

  • zichtbaar beter presteren
  • vergroten van doelgerichtheid
  • herkennen en erkennen van eigen en elkaars talenten en gedrag
  • bewust worden van het nemen van eigen verantwoordelijkheid
  • omgaan met interne weerstanden

Voor mensen en teams die eens op een andere manier gecoacht willen worden, die van de natuur genieten, of willen ontdekken wat de natuur hen te bieden heeft, heb ik een nieuwe tak aan mijn bedrijf ontwikkeld. ´t Buitenlab. Meer weten?  Voor individuen en teams

” Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen”

– Loesje