Referenties coaching

Ik heb ervaring in diverse sectoren als coach:

Reïntergratietraject Verzorgingshuis

Lia is professioneel, en heel duidelijk communicatief en toch vriendelijk. Ik ben Lia ontzettend dankbaar en beveel haar zeker aan. Ze heeft mijn leven veranderd.                       A.H.

Coördinator Kinderopvang

Lia heeft een open houding waardoor het makkelijk communiceren is met haar, zij geeft je het gevoel dat je waardevol bent als mens en in je werk. Daardoor was het geen probleem om geconfronteerd te worden met mezelf. Lia, bedankt dat jij mijn coach wilde zijn!
Ik ben er een beter mens door geworden en groei nog steeds.                     H. v. d. H

Management Assistent Thuiszorg

Bedankt voor alles wat ik van je mocht leren.  Je hebt me laten zien dat in tot meer in staat ben als ik tot nu toe zelf dacht en deed. Door jouw steun, vertrouwen en aanmoediging ben ik geworden die ik ben. Je bent een open,  eerlijk en optimistisch mens.                             H.W.

Privé/ life-coaching

Ik raad Lia aan wanneer je bereid bent onderzoek te doen naar je eigen functioneren, wanneer je onder ogen kan en wil zien dat je zelf een aandeel hebt in wat er gebeurt om je heen. Lia stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en geeft je tijd en ruimte om te verwerken wat er gebeurt. Door de veiligheid die ze biedt, durfde ik te springen.                      C.B.

Kinderdagverblijf

Ik ben zelf bewuster en sterker in mijn rol als leidinggevende en in zijn totaliteit als persoon. Ik kan beter relativeren en problemen op een effectievere manier benaderen en oplossen. Ik heb Lia al aangeraden bij een collega voor een coachingstraject en zal het zeker bij meer mensen doen.          R.W.